enro

About the ARTIST

Dragi Oaspeti,

Va mulțumim ca ne-ați acordat din timpul dumneavoastra pentru a citi povestea noastra:

Restaurantul the ARTIST a fost deschis in 2012 de fondatorii acestuia, Paul și Mihaela Oppenkamp, ambii cu experiența și cunoștințe extinse in industria ospitalitații, avand peste 12 ani petrecuti calatorind in intreaga lume acumuland cunostine in domeniu, utilizandu-le acum in activitatea restauratului. Paul, originar din Hoorn, Olanda, este creatorul experientelor culinare servite in restaurant, in timp ce Mihaela, originara din Bucuresti, se ocupa de partea administrativa si de servicii a locatiei.

Numele restaurantului a fost ales ca o promisiune de dezvoltare continua a conceptului culinar creativ si crearea de noi experiențe pentru oaspetii noștri, dezvoltand un stil propriu si bine definit al lui Chef Paul Oppenkamp. De-a lungul anilor, ne-am creat propria identitate, respectand misiunea noastra: „Inspirata de bucataria mondiala, influențata de sezon, condusa de inovație, calatoria noastra culinara este calea creativitații”.

Inovatia si Calitatea este ceea ce ne definește, selectand cele mai bune ingrediente, cu accent puternic pe produsele de sezon din Romania, dar și aprovizionarea cu produse de calitate din intreaga lume, utilizandu-le impreuna pentru a crea preparate memorabile influențate de sezon, folosindu-ne de anotimpuri pentru a schimba paleta sofisticata de arome și gusturi. Meniul nostru de vin este diversificat si aduce in atentia dumneavoastra o selectie importanta de vin de calitate din România. Echipa noastra de ospatari este pregatita si incantata sa va asiste in alegerea celor mai potrivite asocieri de vin pentru preparatele alese.

Cu o ambianța eleganta intr-un spatiu in care amenajarea moderna se imbina cu elementele istorice ale proprietații, bine conservate pentru a imbogați personalitatea, restaurantul “the ARTIST” creeaza un cadru perfect pentru o experienta unica, seri in doi, cu prietenii sau de afaceri. Aici imaginația ta va fi contestata și limitele gastronomice cunoscute vor fi demolate. Esti gata pentru o experiența unica?

 

Așteptam cu nerabdare sa va intâmpinam,

Echipa Restaurantului the ARTIST